[dropcap size=dropcap-big]O[/dropcap]p culinair vlak werd 2012 een erg druk en intensief jaar. Voornemens voor 2013 hou ik voor een apart bericht. Hier volgt een top tien van mijn persoonlijke favorieten van zelfgemaakte en gefotografeerde gerechten. Ik hou van de foto’s, de smaken en het uitzicht. Ze tonen de evolutie van mijn kunnen. Ik ben dus best wel benieuwd welke van de tien gerechten jullie het smakelijkst en/of meest interessant. Daarom heb ik een korte poll gemaakt. Stemmen dus maar!

1. Frangipane taart: link

frangipane-3

2. Chocoladetaart: link

chocoladetaart-2

3. Het Kerstdessert: link

X-mas dessert-8

4. Toast champignon: link

Toast Champignon-1

5. Aardperensoep met spek en hazelnoot: link

aardperensoep-9

6. Stoofvlees van varkenswangen met Westmalle Dubbel: link

Pork Cheeks-3

7. Sint-Jacobsvruchten met vanilleboter: link

Coquille

8. Tompoes: link

Tom Poes-3

9. Oma’s kroketten: link

The Croquette Granny 35-1

10. Dessert met aardbei, rabarber en Napoleon: link

leftovers whisky-14

[polldaddy poll=6793969]