Neil-Armstrong

Oktober 2011 betekende de start van Hot Cuisine de Pierre. Het eerste jaar was nog wat aarzelend, maar sinds november 2012 wordt de sneeuwbal steeds groter en groter. Een paar maanden terug vertelde Jeroen Migneaux mij dat hij mijn blog wat wou versieren. Jeroen Migneaux moet je kennen van Het Verzet, zijn coole website, sorryklaas;), de volgende advertentie of gewoon omwille van zijn prachtig kopje. Ettelijke maanden later is hier dan het resultaat. Uiteraard is dit een kleine stap voor de mensheid – alhoewel – maar een grote stap voor Hot Cuisine de Pierre. Ik geef eerlijk toe: ik vind het dan ook best spannend. Reuzespannend zelfs.

Jeroen Migneaux verdient volgens mij een standbeeld. Liefst nog zo’n groot, in wit marmer met een rode neus. Dat lijkt me nog wel wat. Bedankt, held Migneaux, u blijkt alweer een grafisch genie te zijn. Mocht u vinden dat deze jongen prachtig werk levert, aarzel dan zeker niet om hier een kijkje te nemen.

Hier dus => http://jeroenmigneaux.com

en hopelijk likt u verder uw vingers af.