[dropcap size=dropcap]M[/dropcap]ijn keuken is 12 tegels op 8 tegels. Op 10 maal 4 tegels moet ik mijn culinaire danspasjes oefenen. Daarnaast moet al mijn oefenmateriaal in veel te kleine kasten. Of mijn teveel aan oefenmateriaal moet in gewone kasten. Het is maar hoe je het bekijkt. Dat plaatsgebrek vraagt om creatieve oplossingen.

Hoe creatief ook, ik besef dat het wachten wordt op een eigen huis alvorens ik de zotste dansbewegingen zal kunnen maken en mijn oefenmateriaal volledig zal kunnen opbergen.

IMG_7747 IMG_7750

Tot die dag dat ik alles kan stockeren, moet ik me behelpen met alternatieven. Eén van die alternatieven zijn veel glazen potjes en ook een aantal Modula voorraaddozen van Rosti Mepal. Vlot sluitbaar, perfect stapelbaar en daarom ideaal voor de kasten in mijn veel te kleine danszaal.

Ondertussen zoek ik verder naar leuke oplossingen voor mijn opbergsysteem.