De verrijzenis

Yes, I’m back.

 

Bijna twee maanden lang verscheen hier niets nieuws. Jongens en meisjes, beste lezers, dat spijt me oprecht. Dagen van 36 uren in plaats van 24 uren zou welkom zijn. De drie V’s, met name verbouwen, Vaderklap en VTM Koken, eisten hun tol.

We zijn uiteindelijk verhuisd, maar het had wel nog wat voeten in de aarde. Leve de (schoon)familie en de vrienden om ons de laatste maanden bij te staan. Nu woon ik dus voor echt in Loksbergen. Hoera. Alleen is het probleem dat ik nog geen keuken heb. Laat dit nu net essentieel zijn voor een foodblogger. De timing is onzeker, maar binnen een week of twee zou deel één toch in orde moeten zijn.

 

vaderklapdag

 

Dat ander online zijprojectje van me, Vaderklap, heeft helse weken achter de rug. We brachten ons eerste boek uit. Yes, inderdaad, Vaderklap het boek. Te vinden in de boekhandels. Ten tweede was er de Vaderklapdag (zie foto’s). We boksten een heus evenement in elkaar voor 25 vaders en hun kroost, inclusief kamperen, barbecue, kampvuur, etc.  Die tweede projecten vroegen veel van ons, maar alles kwam goed. Uiteraard.

18814714_668339233371641_7387831936981563574_o

Tenslotte is er VTM Koken. Ook het werk vraagt om aandacht. Verschillende nieuwe projecten maken de job extra interessant, maar minstens ook even spannend en tijdrovend.

Gooi die drie V’s bij elkaar en je krijgt een dichtgeslibte agenda. Nu nog bidden dat die keuken snel komt en we kunnen weer beginnen koken.

Een dezer dagen maak ik trouwens de vierde reden bekend waarom het hier iets stiller was. Ook iets met een V.

Wordt vervolgd…