hot burger de Pierre

Wedstrijd: stem op Hot Cuisine de Pierre

Howla, ik doe eens mee aan een wedstrijd. Inderdaad, het gebeurt niet vaak, maar goed. Het betreft een wedstrijd van Novotel. In verschillende van hun hotels hebben ze een Gourmetbar. Daar willen ze een niet-traditioneel Kerstmenu op zetten. Kwestie van eens iets anders te doen dan de kalkoen in de oven.

Mijn opdracht was eenvoudig. Maak en fotografeer een burger. De winnende burger krijgt een maand lang een plaatsje op de menukaart in hun Gourmetbars.

Ik ging voor Den Spanjoard. Een beest van een burger, al zeg ik het zelf. Lardo, Italiaanse kaas, sucrine, pancetta en dat gecombineerd met 100% Rubia vlees van slagerij Rondou. Als extraatje in Ardenne Stout gekaramelliseerde ajuintjes.

Het recept vind je hier.

 

hot burger de Pierre

 

Hoe kun je nu stemmen?

  1. Ga naar de GourmetBar Facebook pagina.
  2. Hier vind je een fotoalbum met alle kerstburger die een kans maken. Nummer 2 is van mij.
  3. Like je favoriete burger. Misschien dus die van mij.
  4. Stemmen kan tot dinsdag 20 december, op 21 december wordt de winnende burger bekend gemaakt.

Een extra reden om te stemmen nodig? Ik mag een overnachting voor 2 personen in een Novotel in de Benelux met GourmetBar diner weggeven onder zij die voor mij gestemd hebben. Zo kun je er zelf de winnende burger proeven.

Overtuigd? Klik hier en je hebt mijn burger dadelijk.

Smakelijk en fijne feesten.

P.

 

ps: Zelf de burger maken? Het recept vind je hier.