Marie-Lou

En dan ligt ze daar zo plots. Ondanks het feit dat ze al veertig weken en vier dagen aanwezig was, ik het al 35 weken wist en we die buik echt niet meer konden omzeilen, voelde het toch aan als plots. Dat moment, 17u17 (echt waar), vrijdag 21 november, we gaan het niet snel vergeten. Zelfs nu ze al zot oud is (lees: 10 dagen), is het nog altijd een beetje vreemd. Zo’n klein meisje bij ons thuis.

Marie-Lou

 

combinatie

Wees gerust, Hot Cuisine de Pierre wordt geen Hot Crèche de Pierre waar ik u zal stalken met ontelbaar veel foto’s van ons dochter haar eerste vuile pamper, haar honderdste vuile pamper, haar eerste stapjes, haar eerste wandeling, haar weet-ik-veel-wat-eerste-ding. Hoogstens misschien haar eerste zelfgebakken koekjes of mijn eerste fruitpap. IR en ikzelf, ondanks het feit dat we zelf zogenaamde digital parents zijn, willen haar wat afschermen van het web. Dus geldt ook voor HCDP.

Mochten er de komende dagen en weken wat minder postjes online komen, dan weet u nu ook waaraan het ligt. Het is nog even zoeken naar het nieuwe ritme met die twee dames in huis.

Vrijdag heb ik alvast haar ‘eerste week verjaardag’ gevierd met een heerlijke IPA (from Flanders). Agnis & Flamma, een topbiertje van De Struise Brouwers en Brouwerij De Molen. Op naar de ‘eerste maand verjaardag’. Santé!

  IMG_5766