Allemaal vleesjes: The River Cottage Meat Book

Ik heb mezelf een boek gekocht. Hoera!

Begin april vindt De Ronde plaats. En ik, samen met mijn vrienden van Het Verzet, ga weer iets doen. Wat? Dat ontdek je later. Eén van de gerechten zal huisgemaakte bloedworst zijn. Inderdaad, ik ga zelf bloedworst maken. Waar, hoe en met wie, ook dat hoor je later. Feit is dat ik op zoek was naar tips.  Tom Pauwelyn, bekend van battle 5 en werkzaam in De Superette, maakte ooit de bloedworst van bij In De Wulf. En die was echt zot lekker. Ongezien goed eigenlijk. Hij gaf me de raad onderstaand boek aan te schaffen. En dus deed ik dat.  Een vroeg Kerstcadeau voor mezelf laten we maar zeggen.

IMG_6067

 Het is qua lay-out niet het meest hippe boek, maar het is echt wel goed. Alles staat in het boek. Echt alles. Behalve vegetarische recepten. Wie op zoek is naar vleestips, dan kan ik dit boek alleen maar aanraden. Het is Engelstalig, maar echt wel leuk geschreven. “Stock cubes, only if you desperate”

Wie nog een kerstcadeautje voor een foodie zoekt, dan is dit boek een aanrader.

Top!

 

 

 

En nee, ik heb geen aandelen bij deze uitgeverij.