Duiding tussendoor: Verbouwen x Vaderklap

Opgelet, vanaf oktober kan de activiteit op Hot Cuisine de Pierre gevoelig dalen. Even wat duiding tussendoor over het waarom en zo.

Sinds eind juni zijn we namelijk huiseigenaar. We gaan inwonen bij I. haar grootouders. Het huis wordt wel in twee gesplitst, maar het wordt een soort van cohousing/zorgwoning. Het prachtige Loksbergen heeft er binnenkort dus een West-Vlaming bij. Hoera!

Ondanks het feit dat we veel zelf gaan doen, ik niet handig ben (lees: echt niet handig ben) en het puzzelen met het budget wordt, heb ik er eigenlijk wel zin in. Ja, ik zal nog vaak vloeken, maar het is leuk om echt bezig te zijn. De voorbije weken en maanden nam ik voor de eerste keer in jaren een spade ter hand en samen met I. haar grootvader groeven we een sleuf om waterleiding te verleggen, er werd gyproc gezet en allerlei voorbereidende klusjes uitgevoerd. Het afbreken begint weldra. Feest. Wees gerust, dit wordt geen woon- en lifestyleblog. Ik vertel u hoogstens wat over mijn keuken en tuin, maar dat is voor binnen een paar maanden. Als al het grootste werk gedaan is.

Foto's (17 of 51)

Verder begon ik ook een tweede online zijproject. Vaderklap is een platform door twee jonge vaders, waaronder mezelf, gericht op vooral vaders. En ik moet zeggen, we zijn een een paar maanden bezig en het knalt wel stevig. Geen babyshizzle dus op HCDP, daarvoor moet je bij Vaderklap zijn. Neem gerust eens een kijkje.

De komende maanden (oktober tot januari) staan er dus zware verbouwingen op het programma. Platgooien, opbouwen, en al van die nest. Ik heb er dus wel zin in, alleen bestaat de kans dat Hot Cuisine de Pierre op een zijspoor terecht komt. Ik doe mijn best zo goed mogelijk op het spoor te blijven. Lukt het niet? Geen nood, wees niet bang. I’ll be back met eindelijk een eigen keuken, een eigen huis, een eigen tuin – nee, ik geef je geen tuiniertips – en zot veel goesting om van alles uit te proberen. En feestjes en zo. Veel kookfeestjes.

Wordt vervolgd!

 

Foto's (41 of 51) Foto's (37 of 51) Foto's (48 of 51)