Jules Destrooper bloggerscontest: de eerste try-out

Bloggerswedstrijden, het is niet vaak meer aan mij besteed. Het is al druk genoeg, zonder dat ik me nog eens moet bezig houden met het bedenken van één of ander gerecht met één of ander revolutionair product. Voor één keer maakte ik een uitzondering: de Jules Destrooper Bloggerscontest i.s.m. de online tool Foodpairing. Het doel? Drie gerechten met een koekje uit Lo.

Ik ben oprecht fan van al dat zoet geweld uit de Polders en zag het wel als een leuke uitdaging. Die uitdaging past tevens in mijn plan ‘de verovering van Diest door de West-Vlaming’.

Hell yeah! West-Flanders 4 the win! 

Begin deze week was het tijd voor een eerste poging: Parijse wafel met plattekaas, in Kriek gemarineerde radijsjes, venkelgroen en verschillende tomaten. De strenge jury proefde en vond het koekje – terecht – iets te zoet voor de garnituur en dus is er nog wat aanpassing nodig. Desalniettemin vond ik het best wel een plaatje. Niet?

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

    Jules-Destrooper jules-destrooper-4 jules-destrooper-5 jules-destrooper-6

 

#JulesBloggersContest #JulesDestrooper