VTM Koken en zo

Als ik niet voor HCDP bezig ben, dan werk ik voor VTM Koken: contentverantwoordelijke of zoiets. (Toch wel) duizenden mensen per dag inspireren met leuke recepten en lekkere gerechten, daar komt het ongeveer op neer. Ik hou beiden graag gescheiden, maar voor één keer wil ik het wel eens over VTM Koken hebben.

Naast al het bureauwerk, maak ik namelijk ook zelf filmpjes. Die komen dan op sociale media en de website. In eerste instantie filmde, kookte, monteerde en deed ik zelf de afwas. Nu filmt en monteert er meestal iemand anders en neem ik het koken en afwassen voor mijn rekening. Omdat de reacties zeer positief zijn en het ook wel zeer leuk is om te doen, heb ik er hieronder een aantal gebundeld.

Voor alle filmpjes verwijs ik graag ongegeneerd naar VTM Koken Facebook (link). Liken, die handel.