[dropcap size=dropcap]O[/dropcap]p 29 september zal het dag op dag exact zes maanden geleden zijn dat ik begon met de mise en place voor één van dé events van 2013. “Het Verzet viert De Ronde” was onze eerste verzetsdaad. De actie werd licht uitgedrukt een succes. Het verslag van die heerlijke dag vindt u nog altijd hier.

Op 29 september plant Het Verzet  een tweede verzetsdaad. Deze keer willen we het eenvoudig houden: Bier, Bikes en Burgers. “Simplicity is not simple”, is de leuze van één van mijn voorbeelden, maar ook van Het Verzet. Eenvoud betekent noch inboeten aan kwaliteit, noch aan creativiteit. Het betekent gewoon iets kleinschaliger.

Vijftig mensen zullen op 29 september kunnen genieten van burgers door Hot Cuisine de Pierre met een stukje vlees gecreëerd door Hendrik Dierendonck. De aanwezigen zullen hun dorst kunnen lessen met drie bieren, die passen in de visie van Verzet. Het Antwerpse Seefbier is alvast één van de drie. Het verhaal, de achtergrond en de smaak zijn namelijk hoogst interessant. Het aspect wielrennen bestaat uit het WK Wielrennen dat uiteraard wordt uitgezonden.

Voor de vrouwen wordt er een Salon des femmes ingericht. De mannen krijgen hun eigen mannenbastion met onder andere een whiskyhoek door The Bonding Dram.

Alles vindt plaats in de creatieve bunker van NYO co-officeruimte in de New Yorkstraat in Gent. Meer informatie over de inschrijving en het event vindt u op www.wijzijnhetverzet.com.

6783_ca_object_representations_media_27749_preview430

Persbericht: Pers-HetVerzet