[dropcap size=dropcap]O[/dropcap]ok nog geen kerstcadeau voor die nicht, neef of tante die je amper kent?  Dan heb ik misschien een oplossing: de Hot Cuisine de Pierre Gourmet Box. Heb geen schrik, ik start geen webshop, noch zal ik me toespitsen op commerciële activiteiten. Sta me toe even wat uitleg te geven.

Een paar weken geleden werd ik gecontacteerd door Gustia.be. Ze vroegen me of ik een aantal producten wou selecteren. Die producten zouden verzameld worden in een Hot Cuisine de Pierre Gourmet Box. Nu ga ik niet zo gemakkelijk mijn naam linken aan een commercieel pakket. De producten overtuigden me. Veel van de producten uit hun webshop dragen bijvoorbeeld een Italiaans D.O.P.-label.  Het roept de sfeer op van de Italiaanse, Zuid-Franse of Spaanse lokale marktjes. Mijn liefde voor de Italiaanse keuken heeft er tenslotte natuurlijk ook iets mee te maken.

Untitled-1

In mijn box zit voor elk moment van de dag iets. Bij het ontbijt kun je proeven van confituren van aardbeienmet gegrilde pepers en limoen of Siciliaanse sinaasappelen. Ga ’s middags voor crème van artisjokken of wat Toscaanse salami. Voor het avondmaal kun je aan de slag met de olijfolie, de linguine of de Pecorino kaas. Wil jij een hapje maken, gebruik dan de opnieuw de crème van artisjokken of de Toscaanse salami. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De box kun je kopen via de website. Voeg de code “Hotcuisinedepierre” toe en je krijgt zelfs een leuke korting!

Smakelijk!