Hot Box de PierreHot Box de Pierre

Ook nog geen kerstcadeau voor die nicht, neef of tante die je amper kent?  Dan heb ik misschien een oplossing: de Hot Cuisine de Pierre Gourmet Box. Heb geen schrik, ik start geen webshop, noch zal ik me toespitsen op commerciële activiteiten. Sta me toe even wat uitleg te geven.

Een paar weken geleden werd ik gecontacteerd door Gustia.be. Ze vroegen me of ik een aantal producten wou selecteren. Die producten zouden verzameld worden in een Hot Cuisine de Pierre Gourmet Box. Nu ga ik niet zo gemakkelijk mijn naam linken aan een commercieel pakket. De producten overtuigden me. Veel van de producten uit hun webshop dragen bijvoorbeeld een Italiaans D.O.P.-label.  Het roept de sfeer op van de Italiaanse, Zuid-Franse of Spaanse lokale marktjes. Mijn liefde voor de Italiaanse keuken heeft er tenslotte natuurlijk ook iets mee te maken.

Untitled-1

In mijn box zit voor elk moment van de dag iets. Bij het ontbijt kun je proeven van confituren van aardbeienmet gegrilde pepers en limoen of Siciliaanse sinaasappelen. Ga ’s middags voor crème van artisjokken of wat Toscaanse salami. Voor het avondmaal kun je aan de slag met de olijfolie, de linguine of de Pecorino kaas. Wil jij een hapje maken, gebruik dan de opnieuw de crème van artisjokken of de Toscaanse salami. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De box kun je kopen via de website. Voeg de code “Hotcuisinedepierre” toe en je krijgt zelfs een leuke korting!

Smakelijk!Still looking for a Christmas gift for that cousin, auntie you hardly know? Well, maybe I have a solution for you: the Hot Cuisine de Pierre Gourmet Box. No need to worry, I’m not starting my online pop-up shop, and I won’t focus on commercial activities. Let me explain.

A couple of weeks ago I was contacted by Gustia.be. They asked me to make a selection of things I liked. The products would be combined into a Hot Cuisine de Pierre Gourmet Box. Normally I’m not eager to link my name to a commercial package. However, this time I was convinced by the products. A lot of these products from the web shop wear the Italian D.O.P.-label, which remind me of the Italian, French or Spanish local markets. I must admit, my love for the Italian cuisine also has something to do with it.

Untitled-1

In my box, there’s something for every moment of the day. During breakfast you can enjoy a confiture of strawberries with grilled pepper and lime or some Sicilian oranges. At noon, you can go for artichokes or some Tuscan salami. In the evening, get started with some olive oil, the linguine and the Pecorini cheese. Anyway, you can mix and match. The possibilities are endless and who doesn’t like some good quality food?

You can by my box via the website and using the coupon “Hotcuisinedepierre” you can even get a discount!

Enjoy!