Ik ben ermee wegWe’re off

Het is van dadde. De negende maand van 2013 ligt alweer in de prullenbak. September was druk. Echt druk. Zelfs naar normen van Hot Cuisine de Pierre. Er werden twee workshops rond bier en food gegeven. Het publiek proefde en smaakte dat het goed was. Het Verzet scoorde met een feestje rond het WK Wielrennen. NYO Office werd van smakelijke burgers en heerlijke nacho’s voorzien. Frankrijk werd bezocht. De kookles startte. Een gaatje in een tandje werd opgevuld en ik haalde mijn duikbrevet. Net voor de maand September slapen ging, mocht ik nog even op sollicitatiegesprek. Afwachten, maar starten op 25 november, het zou wat zijn.

(Hot Cuisine de) Pierre staat nu op een paar uren van het grootste niet-Europese avontuur. Ik wil de wereld zien, smaken en ontmoeten, schreef ik een tijdje geleden. Wel, het is zover. Mijn vlucht vertrekt rond de middag. Morgenavond, 2 oktober, rond 21u locale tijd, wil ik op een boogscheut van onderstaand complex zitten.

0-angkor-wat

Daarna trek ik verder. Ik heb een vaag idee in mijn hoofd: Siem Reap, Battambang, Pnom Penh, Kampot en dan hop, naar het Noorden voor het ongerepte Laos. Drie weken overleven op overheerlijk streetfood. Mijn speekselklieren treden nu al in werking.

map 4-1

Het derde luik tijdens mijn reis is Australië. Na Melbourne reis ik door naar Sydney om van daaruit samen met I. naar Cairns te rijden. Op 24 november land ik terug in België. Een dagje later start hopelijk een nieuw avontuur. Maar daarover krijg je ooit wel meer te horen, als het zover is. De komende weken hoop ik jullie te plezieren met mijn verslagen op Hot Cuisine de Pierre en op Why Not Monday. Why not wadde? Why Not Monday, beste lezer, is een nieuwe blog. Ik zorg voor wat reisverslagen.

Why Not Monday: link.

Bent u bang dat u iets zal missen? In de rechterkant van uw scherm, iets naar boven toe, daar vind je een invulbalk. Blijf op de hoogte van Hot Cuisine de Pierre en schrijf je in op de nieuwsbrief. U krijgt daarna een mail ter bevestiging. Vergeet die niet te bekijken natuurlijk. Daarna krijgt u hopelijk alle updates van HCDP in uw mailbox. B

map 2-1Excitement is what I feel right now. I survived the crazy month September. Now I’m ready for my biggest adventure outside Europe. I want to see, taste and discover the world. That, I wrote a couple of weeks ago. Now I’m off. My flight leaves in a couple of hours. Tomorrow, 2nd October, about 9pm local time, I want to be just some kilometers away from this building.

0-angkor-wat

Then I will continue my trip: Siem Reap, Battambang, Pnom Peng, Kampot. Next I will go up north to Laos. Three weeks of eating delicious street food, I’m really looking forward to that.

map 4-1

The third country I will visit is Australia. After Melbourne I’m going to Sydney followed by a road trip to Cairns (together with my girlfriend). The 24th of November I’m back in bloody cold Belgium. The 25th I maybe will start a new adventure, but that’s still not sure. Let’s hope, it would be awesome. In the upcoming weeks I will share my impressions on Hot Cuisine de Pierre and on a new blog: why not monday. I’m one of the contributors.

Why Not Monday: link.

From now on, I also have a newsletter. You’ll find it on the right side of the screen, a bit on top of the page. Register you and confirm the email you get.

map 2-1