[dropcap size=dropcap]I[/dropcap]k wil de wereld leren kennen. Meer bepaald wil ik haar culturen ontdekken, haar smaken proeven en haar mensen ontmoeten nu ik nog kan. Dat is de reden, waarom ik binnenkort op reis vertrek. Ut nunc, aut numquam, en zo. 1 oktober verlaat ik namelijk België. Zondag 24 november vlieg ik België terug binnen.  De reis bestaat uit twee delen.

Copyright: Taylor Davidson

Copyright: Taylor Davidson

Copyright: Destination Diary

Copyright: Destination Diary

Copyright: s.swj.net

Copyright: s.swj.net

Deel 1

Waar: Cambodia/Laos

Wanneer: 1 oktober – 25 oktober

Wie: ik

Culinair doel: overleven op het beste streetfood van de wereld

creative roots

Deel 2

Waar: Australië (Melbourne/Sydney – Cairnes)

Wanneer: 25 oktober – 23 november

Wie: I. en ik

Culinair doel: koken in een camper en de geheimen van de BBQ leren kennen.

slice_Jucy

Alvorens te vertrekken staat me echter nog een interessante septembermaand te wachten met heel wat leuke projecten. De professionele klok staat even stil, maar wordt vanaf 24 november terug opgestart. Mogelijke uitdagingen mogen ondertussen altijd doorgestuurd worden. (declercqpieter@gmail.com)

Balnea vina peregrinari corrumpunt corpora nostra, sed vitam faciunt balnea vina peregrinari. – Hot Cuisine de Pierre

Copyright Cover Image: Joe Routon