[dropcap size=dropcap]C[/dropcap]oole projecten verdienen aandacht. Zo had ik het eerder al over een wel zeer originele pizzatruck. Lees: hier. Nu is er ook Jean Sur Mer. Jan “Jean” Kegels is gepassioneerd door vis(sen) en zee(voedsel). Zijn nieuwste creatie, de seafood truck, is daar het levende bewijs van.  Zijn food truck is een oude AMBULANCE die omgetoverd werd tot een mobiele eettempel. Jean Sur Mer vangt zelf een deel van zijn vis en maakt er – zo lijkt het toch – lekkere gerechten mee. Ik moet bekennen dat ik zeer benieuwd ben naar zijn zelfgemaakte garnaalkroketten. Mijn zeven weken aan de zee werken hebben me geleerd dat lekkere garnaalkroketten verkopen blijkbaar echt niet zo vanzelfsprekend is. Ik ben dus best wel benieuwd om zijn creaties te proeven.

Jean Sur Mer lijkt me interessant en valt sowieso te volgen, me dunkt.

meer op www.jeansurmer.be

Truck 1 kruien SONY DSC Logo Jean sur Mer Service