Jean Sur MerJean Sur Mer

Coole projecten verdienen aandacht. Zo had ik het eerder al over een wel zeer originele pizzatruck. Lees: hier. Nu is er ook Jean Sur Mer. Jan “Jean” Kegels is gepassioneerd door vis(sen) en zee(voedsel). Zijn nieuwste creatie, de seafood truck, is daar het levende bewijs van.  Zijn food truck is een oude AMBULANCE die omgetoverd werd tot een mobiele eettempel. Jean Sur Mer vangt zelf een deel van zijn vis en maakt er – zo lijkt het toch – lekkere gerechten mee. Ik moet bekennen dat ik zeer benieuwd ben naar zijn zelfgemaakte garnaalkroketten. Mijn zeven weken aan de zee werken hebben me geleerd dat lekkere garnaalkroketten verkopen blijkbaar echt niet zo vanzelfsprekend is. Ik ben dus best wel benieuwd om zijn creaties te proeven.

Jean Sur Mer lijkt me interessant en valt sowieso te volgen, me dunkt.

meer op www.jeansurmer.be

Truck 1 kruien SONY DSC Logo Jean sur Mer Service

 Cool ideas deserve some attention. I already talked about an original pizza truck: here. Now there is Jean Sur Mer. Jan “Jean” Kegels is a guy passionated about fish(ing) and sea(food). His new project is a seafood truck. His food truck is an old ambulance transformed in a seafood paradise. He catches a part of his fish by himself. His dishes look very good, so I’m pretty curious to try some of his culinary creations.

Jean Sur Mer is an interesting project, so he’s worth following.

More on www.jeansurmer.be

Truck 1 kruien SONY DSC Logo Jean sur Mer Service