Lentefeest voor en door kids

Werk en Hot Cuisine de Pierre, ik hou het graag gescheiden.  Onlangs deden we bij VTM Koken iets cool met kinderen. De vraag werd hier gesteld waarom kinderen zo vaak vergeten worden op hun eigen Lentefeest. Traiteurs voorzien amper speciale dingen voor kinderen, terwijl het kind toch centraal staat op een Lente- of Communiefeest, niet?

Dus lieten we in samenwerking met De Kleine Chef, gespecialiseerd in kidsproof feestjes, tien kleine chefjes zelf hun gerechtjes maken. Kernwoorden: gezond, lekker, eenvoudig en plezant.

Mijn persoonlijke verwachtingen waren hoog, maar werden echt wel overtroffen door Jordy en de kinderen. Knabbelegels, dampende cocktails, toverstafjes,… De kinderen vonden het lekker en plezant. Bovendien waren ze supertrots toen ze hun hapjes aan hun ouders konden geven. Een van de meisjes omschreef het als volgt: het coolste Lentefeest ooit! Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, aanschouw de video.

  Lees hier het verslag en ontdek alle tips en recepten voor een kindvriendelijk Lentefeest. Meer info over De Kleine Chef: website