Weekend Blog Awards: hoera, een finaleplek

Egoboost, dat was het gevoel woensdag. Ik stond in de Colruyt van Gent en kreeg een sms’je van collega-blogger Thomas Smolders (Ljosmyndun) met de boodschap: “Lap, we hebben het weer aan onze rekker, allebei genomineerd, ;)!” 

Ondanks het feit dat de blog awards subjectief zijn, hoop je er toch altijd eens bij te zijn. Goed voor het ego en de voldoening. Vorig jaar was dit al het geval en dus ook weer dit jaar. We zijn nog met tien finalisten in de categorie Food. Stuk voor stuk toppertjes onder andere de vrienden Be Gusto, de recensent bij uitstek; Filet Pur met de prachtige foto’s en Alle Dagen Honger, twee dames zot gepassioneerd door koken. En Hot Cuisine de Pierre. Feest! De eerste jurycommentaar deed me serieus plezier, al is het wel Pieter Declercq. 😉

hot c dp

Na de eerste selectie door die jury mag nu het publiek stemmen. Dat kan tot ergens eind oktober en op 12 november weten we wie er wint.

Smeken ligt niet in mijn aard, maar stemmen mag altijd. En wat krijg je als ik win? Dan organiseer ik misschien nog eens een culinair evenementje.

Klik hier om te stemmen. 

(tip: je moet alle categorieën doorlopen om een geldige stem uit te brengen.)

(Mijn favorieten in de andere categorieën? No Glitter No Glory (Deco en Design), Tjoolaard (Travel), Ljosmyndun (Personal) en Gilles Draps (Instagram))

blog-awards