#MFL12

1

Spermalie 2.11-20

Studio Brussel organiseert ook dit jaar een Music for Life-campagne. Het thema is dementie. De bedoeling is dat mensen hun soortgenoten, die een badge dragen, bedanken. Ook Hot Cuisine de Pierre kon deze actie niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Ook Hot Cuisine de Pierre wil mensen met een badge bedanken. Wat ga ik doen?

Op donderdag 20 december kunnen mensen komen dineren bij mij thuis. Mijn living kan geen 100’en mensen ontvangen, dus daarom maken slechts 6 mensen kans op een diner. Dit gaat door in Gent om 19u ‘s avonds. De menu blijft geheim. Hoe kan je inschrijven? Schrijf je in via de Facebook-pagina van Hot Cuisine de Pierre (link) of mail naar declercqpieter@gmail.com. Vermeld waarom ik jou zou moeten bedanken met een diner. De zes origineelste redenen geraken binnen. Zonder badge kom je er echter niet in.

meer informatie: http://musicforlife2012.stubru.be/badge_for_life

One Response

  1. Rosa Bonte

    Wij willen ook meedoen met de aktie koesteren ons op deze gure winter avond plezant om te oefenen hoop dat ik nog correct schrijf Katrijn en raf komen morgen kan dan ook nog wa vragen groetjes en goe wkn

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    Beantwoorden

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *