2016, een stevig en lekker belegd stuutje

Eindelijk.

Eindelijk begint 2016. 2015 was goed, 2016 wordt minstens even goed.  Ik heb er zot hard zin in. Al eind november zei ik tegen IR dat ik 2016 volledig zag zitten. Een beetje vroeg, maar het was wel zo.

De reden is simpel.

Er liggen heel wat leuke projecten in het vooruitzicht. Het hoofd zit vol, de agenda voor de eerste drie maanden bijna vol.

Zoals u al kon lezen speelde ik zondag van jurylid bij een patébattle. (link) Verder een wijn- en kaastrip naar de Jura, samen koken met één van mijn favoriete topchefs, restaurantje spelen in een wijnbar, ontkurken van gemaakte cider, een biernocturne, een roadtripje doorheen ons eigen land, het verjaardagsfeestje van Belgian Smaak, Ijslands koken op de Film Food Friday, iets met De Ronde, iets met het EK, een paar citytrips, een eigen biertje maken en op reis met I en ML.

En dan heb ik het nog niet gehad over alle andere ideetjes in mijn hoofd of werk voor VTM Koken of de projecten waar ik nog niets kan van zeggen.

ML begint bovendien te lopen, te begrijpen en deugnietstreken uit te halen.

En we gaan misschien…waarschijnlijk…bijna zeker beginnen aan een verbouwing.

U leest het. 2016, dat wordt een stevig belegde en (hopelijk) zeer lekkere boterham.

PS: Deze keer schreef ik geen Hot Plan de Pierre. Minder maar beter vlees eten, minder weggooien en beter recycleren blijven de hoofddoelen. Samen met interessante verhaaltjes schrijven en vooral me amuseren. Tot snel.

crazy-sandwich-1
Copyright foto’s: Pinterest