Een vruchtbare 28

Begin deze week werd ik 28. Feest! En tijd voor cadeautjes! Ik moet bekennen: het was een vruchtbare verjaardag. Naast nieuwe wijnglazen en een hevig geturfde whisky, kreeg ik ook nog twee coole toestellen.

IMG_6917

1. Wafelijzer

Van La Mama kreeg ik een wafelijzer. Op elk verjaardagsfeestje en bij elke jaarwisseling maakt(e) zij wafels. Nu is het mijn beurt. Met dit toestel zou het wel moeten lukken, niet?

2. Rookoven

Het tweede vette cadeau kreeg ik van IR. De Barbecook Smoker is een eenvoudige, groter dan ik dacht uitgevallen rookoven. Geen idee hoe het werkt, maar ik kijk nu al uit naar mijn eerste zelf gerookte paling, hondshaai of forel.

 

Waar ik alles moet beginnen stockeren, is een ander verhaal.

 

Met andere woorden, tijd voor alweer een heleboel experimentjes!