[dropcap size=dropcap]E[/dropcap]en origineel lunchpakket maken voor een zesjarige, het is eens iets anders. Vorig weekend kwam het metekindje van IR op bezoek. Hij is een grote fan van de film Finding Nemo, dus had ik voor hem een cadeautje: een coole stevige Finding Nemo brooddoos van Rosti Mepal. Scoren bij de schoonfamilie, heet zoiets. 😉

efe-combi-drie

In de brooddoos zat echter een Hot Cuisine de Pierre experiment. Altijd maar die Samsonworst – als dat überhaupt nog bestaat -, het kan niet gezond zijn. Nog een geluk dat hij kerstomaatjes boven snoep verkiest. Ik wou hem eens wat ander beleg laten proeven, hem laten kennis maken met andere smaken. Een nobel doel, vond ik zelf.

Het beleg bestond uit pesto en mozzarella. Echte deze keer, dus niet van die goedkope, naar rubberen smakende dinges. De boterham werd in “visvorm” gesneden. De doos werd opgevuld met tomaatjes en wortelen. Lekker gezond, me dunkt.

efe-combi-twee

De doos beviel hem. Ook de tomaatjes, daar was hij fan van. De vis vond hij bovendien leuk. Nu was het wachten op het moment van de waarheid, de grote smaaktest. Lust hij het of niet? Gaat hij voor mijn Italiaanse versie of verkiest hij te blijven bij de Samson-, Plop- of Maya De Bij-worst?

efe-proeft

De foto’s spreken voor zich. Voorlopig hou ik het maar bij kerstomaatjes, wortels en … stuutjes met worst.

Bedankt aan Rosti Mepal voor de coole boterhamdoos. Online bestellen kan hier (link).

Meer info: Rosti Mepal