Opbergproblemen in mijn culinaire danszaalHow to store everything in a tiny little kitchen?

Mijn keuken is 12 tegels op 8 tegels. Op 10 maal 4 tegels moet ik mijn culinaire danspasjes oefenen. Daarnaast moet al mijn oefenmateriaal in veel te kleine kasten. Of mijn teveel aan oefenmateriaal moet in gewone kasten. Het is maar hoe je het bekijkt. Dat plaatsgebrek vraagt om creatieve oplossingen.

Hoe creatief ook, ik besef dat het wachten wordt op een eigen huis alvorens ik de zotste dansbewegingen zal kunnen maken en mijn oefenmateriaal volledig zal kunnen opbergen.

IMG_7747 IMG_7750

Tot die dag dat ik alles kan stockeren, moet ik me behelpen met alternatieven. Eén van die alternatieven zijn veel glazen potjes en ook een aantal Modula voorraaddozen van Rosti Mepal. Vlot sluitbaar, perfect stapelbaar en daarom ideaal voor de kasten in mijn veel te kleine danszaal.

Ondertussen zoek ik verder naar leuke oplossingen voor mijn opbergsysteem.

 I really have a little kitchen. Maybe 3 square meters space and some cabinets that’s all I have. And I have to admit, that’s a problem when you love to cook and collect spices…

So I was happy when Rosti Mepal offered me a short-term solution. They gave me some containers to store some of my stuff like sugar, flour and rice. In combination with a couple of jars I managed to organize my cabinet a little bit). I really like the containers. You can easily close them and the fit on eachother.

IMG_7747 IMG_7750

 

A great thanks to Rosti Mepal for the gift.