The Final Pastry Battle: de deelnemers zijn bekend

De grote dag nadert…en neen, ik heb het voor één keer niet over de geboorte van de dochter. Ik heb het over de Final Pastry Battle. Woensdag 8 oktober, dat is omgerekend nog vijf keer slapen. Amper vijf keer slapen én ik heb nog niet geoefend. Zenuwen…

Gisteren vond de loting voor de eerste ronde plaats. Niemand minder dan Dominique Persoone nam die voor zijn rekening.

Hier hebben we het voor jou nog eens samengevat:

battle

Mijn twee favorieten voor de finale komen elkaar zo al tegen in ronde 1: Bart vs Tom. Dat zal vonken geven. Verder vind ik het wel extra uitdagend dat ik het tegen een Franse dame mag opnemen. Courage!

Wil je komen supporteren? Of wil je gewoon eens zien wat Folie Culinaire allemaal inhoudt? Check zeker hun website en boek je tickets. Maastricht is eigenlijk niet echt ver en geef toe, het is een beetje België.

Zie: Folie Culinaire

Nog even alle kandidaten op een rijtje:

Alex Bart Claudio Laure Sander Tiana TomPieter