Primeur: een week lang Brussel in de kijker

De komende week zet ik Brussel in de kijker. Dat er nu een actie is om de hoofstad te promoten, is eigenlijk puur toeval. Regelmatige lezers zullen wel al gemerkt hebben dat ik  het laatste jaar meer en meer naar de hoofdstad trek.

 

BA2A3076

Elk jaar bezoeken PJ en ikzelf bovendien ook een bepaalde regio. We gaan er langs bij ambachtslui en brouwers. Zo trokken we al naar de Kempen en naar West-Vlaanderen.

Dit jaar wandelden we een dag lang in Brussel samen met man van de streek Belgian Beer Geek: de Ronde van Brussel. Aangezien ik een paar weken geleden ook nog eens in de hoofdstad zat, had ik echt wel veel content. Ideaal voor een weekje Brussel.

Alles werd gebundeld en een week lang leest u alleen maar verhalen over de hoofdstad.

Met andere woorden, veel leesvoer coming up!

Benieuwd wat ik allemaal vertel? Je ontdekt het vanaf maandag.