De kleren en de chocolade maken de man: Callebaut vs AF Vandevorst

Wees gerust, ik word geen fashion blogger. Zou dat even grappig worden. Nee, ik wou het even hebben over boezeroenen en ketelpakken.

“Over wadde?”

Excuses, de synoniemenfunctie van MijnWoordenboek.nl levert soms leuke resultaten op. Ik heb het over een koksbuis, een keukenschort of koksvest. De tijd dat dit uitsluitend witter dan wit was, is al een tijdje voorbij. Jammer voor Dash natuurlijk, maar goed we wijken af. Hertog Jan, The Jane, Fleur de Sel en Volta zijn op dit vlak trendsetters. Bij het ene restaurant is het al wat meer speciaal dan bij het andere.

Nu is ook de patisserie gevolgd. Callebaut, dit merk behoeft weinig uitleg, zette een samenwerking op poten met dat andere Belgische kwaliteitsmerk AF Vandevorst. Samen ontwikkelden ze een nieuwe koksvest…een gepersonaliseerde Callebaut Chef’s Jacket. Het ontwerp is gebaseerd op de klassieke jumpsuit van piloten.

 

Eerder dit jaar opende in Wieze een – al zeg ik het zelf – prachtige academie. De #CallebautAcademy is heerlijke plek voor al wie chocolade bemint. Er is plaats voor opleidingen van allerhande niveaus, evenementen en natuurlijk lekker veel chocolade. Beelden zeggen maar dan woorden, vandaar deze video met onder andere Patrick Aubrion van Antoine Sweets in een hoofdrol.   Voor meer info over Callebaut, de jas en de academie: klik hier.